Produkter

Kalender

Behandlere

Jess Hansen, Hobro

Grethe Aaberg, Randers NØ

Aase Enemark, Toftlund

Asbjørn Kleif, rhus V

Mette Christiansen, Randers

Nyheder

02.04.2013

Indigobørn

Alle kommer vi til verden, som unikke væsner med hver vores særpræg og karakter. Nogle børn fødes...

28.05.2012

Meditation og velvære i Thailand

Når thailænderne er så venlige og harmoniske, skyldes det ikke kun deres kultur men også, at...

28.05.2012

Lotusstilling

Lotusstillingen er den klassiske siddestilling inden for yoga og meditation. Stillingen siges at...

Bøger

05.08.2013

Graviditetsbogen

En grundbog om graviditet og fødsel med svar på alle spørgsmål fra undfangelse til fostrets...

08.04.2013

Kampen med kroppen

Krystaller, healing, akupunktur og meditation. Engang var det navne på noget eksotisk, men det er...

05.08.2013

Livsenergiens veje

- kinesisk lægekunst og dens muligheder i dag

Forside / Bøger
08.04.2013

Knæk koden til livet

Forestil dig, at du kunne gøre med dit liv, hvad du vil. At du kan gøre dit liv til det, du gerne vil. Hvad ville du så gøre? Måske kunne svaret være, at du ville nyde livet mere, stresse mindre, fordybe dig i ting, du holder af, slippe for ting fra fortiden, der tynger dig eller nyde samværet med andre. Forestil dig så, at der ikke er noget, der hindrer dig i at gøre det. Det, det kræver, er, at du er villig til at give slip på dine gamle mønstre og være vedholdende i din søgen efter det liv, du gerne vil have. Der er en vej! Det er mit håb, at denne bog hjælper dig med at finde vej gennem labyrinten.

Uddrag af bogen:

»Gennem buddhismen kan vi blandt andet lære, at livet ikke handler om at kæmpe og kæmpe. Det handler i højere grad om at give slip. At give slip på alle vores gamle mønstre og planer, ideer, fremtidsdrømme, stolthed, hovmod og vores egen modstand. Give slip på det hele og acceptere, at vi står, hvor vi står, og så starte der....

05.08.2013

Akupunktur

Akupunktur på naturvidenskabeligt grundlag er en helt ny type opslagsbog til brug i klinikken. Den henvender sig til lægen, der ønsker at benytte akupunktur som en mulig behandlingsform inden for den traditionelle medicinske diagnosticerings- og behandlingsmodel. Læseren får en systematisk indføring i den moderne, medicinske akupunktur, der primært bygger på et naturvidenskabeligt grundlag.

  • Sideantal: 289
  • Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788777249846
  • Indbinding: Indbundet
  • Forfatter: Palle Rosted

09.04.2013

Stemmens kraft

    Undertitel:  kend din stemme, kend dig selv
    Forfatter:    Lisbeth Hultmann
    Formgiver:    Janus René Andersen
    Fotograf:    Pia Hansen
    Forlag:    Frydenlund


Bestilling: Bestil bogen online

08.04.2013

Nærmere noget

Yoga bliver ofte forbundet med smidighed, sundhed og stresshåndtering, men de fleste har alligevel en fornemmelse af, at yoga er langt mere og dybere end det. Men hvad er dette dybere lag? Og hvordan kan yogastillinger og meditationsøvelser have eksistentiel betydning?  Nærmere noget er en introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Filosofien tager udgangspunkt i menneskets evige uro og viser dig en vej til indsigt og fred. Vejen fører dybt ind i dig selv. Det handler bestemt ikke kun om velvære, og du må regne med at få rokket din selvopfattelse godt og grundigt.  Du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne. Den indiske visdom foldes ud på en måde, som kan kobles direkte til vores moderne vestlige liv og samtidig er tro mod den oprindelige filosofi. 

Bogen er skrevet af Simon Krohn, som er yogalærer og cand.mag. i filosofi....

08.04.2013

En bog om mirakler

Siegel var den første til at arbejde med kræftsyge menneskers bevidsthed, da han som kirurg igangsatte forskellige patientstøttegrupper, hvis livsforlængende effekt blev kendt herhjemme gennem bogen Kærlighed, medicin & mirakler.

I En bog om mirakler har han samlet personlige beretninger fra mennesker, der har oplevet mirakuløse skift i deres oplevelse af verden. Det er disse skift, der er den egentlige healing, og kroppen følger ofte efter og kommer sig. Siegel kommenterer undervejs bogens forskellige afsnit om f.eks. drømme, omdirigering (tilsyneladende uheld, der fører til noget bedre) skytsengle, kærlighed, oplevelser med kæledyr, meditation og bøn mm. Mange historier er rørende og vil kunne tænde håb hos mennesker, der selv lider eller er tæt på nogen, der har det svært.

    Undertitel:  Sande beretninger om taknemmelighed, håb og helbredelse
    Originaltitel: A Book of Miracles

05.06.2012

Lykkemad

På baggrund af sin erfaring som ernæringsterapeut har Louise Bruun skrevet en lækker kogebog med inspiration til skøn mad, som gør familien stærk, sund og glad. Det er opskrifter baseret på lækre råvarer og dejlige krydderier, og med masser af smukke og stemningsfulde billeder, som giver en lyst til at stå i køkkenet, prøve nye retter og gøre noget ekstra ud af måltidet. Bestilling: Bogen kan bestilles her >>

<< Første < Forrige 1-6 7-12 13-18 19-24 25-30 31-36 37-42 Næste > Sidste >>