Morten Andersen, Randers SØ
05.06.2012
På baggrund af sin erfaring som ernæringsterapeut har Louise Bruun skrevet en lækker kogebog med...
25.11.2011
For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter - og...
23.04.2012
Raw, grillet, stegt, dampet, simret, bagt. Lad dig inspirere med Nicola Graimes opskrifter og nye...
28.05.2012
Stevia er en plante, der oprindelig stammer fra Colombia. Den søder uden kalorier, har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af immunsystemet. Derfor er Stevia også ideel ved overvægt, diabetes og neurodermitis.
De lande, der har haft godkendt Stevia i årtier, har kun de bedste erfaringer.
I Japan er nu mere end 40 procent af de anvendte sødestoffer Stevia-produkter.
Stevia er et kaloriefrit, naturligt sødemiddel velegnet til diabetikere og til alle, der vil tabe sig og leve sundere. Især for børn, der endnu mere end de voksne er udsat for et for højt sukkerforbrug, er Stevia ideelt, idet det heller ikke skader tænderne.
Barbara Simonsohn´s bog giver detaljerede oplysninger om historie, forskning, medicin og brug af erfaringerne i andre lande, men den rummer også en opskriftsamling, der viser læseren, hvordan det er muligt at anvende Stevia i den daglige madlavning.
Forfatter: Barbara Simonsohn
Forlag: Sphinx
Bestilling: Bestil bogen online