Flere nyheder

KG RSS
Caramel Apple Day: En...
11/10 - 2025 Efterår
Globaliseringen har...
Download (0.5 MB)
Er dit hjem...
11/10 - 2025 Sundhed
Skimmelsvamp er en lille...
Download (0.3 MB)
DIY: Stemningsfulde...
11/10 - 2025 Efterår
Efteråret spreder et...
Download (0.2 MB)
Julemarked på Haughus...
11/10 - 2025 Julemarkeder
På Haughus Gods i...
Download (0.7 MB)
Ristede kastanjer...
10/10 - 2025 Opskrifter & råvarer
Ristede kastanjer er en...
Download (0.4 MB)
Efterårsferie 2025: De...
10/10 - 2025 Efterår
Efterårsferien står for...
Download (0.7 MB)
Udforsk Københavns...
10/10 - 2025 Efterår
Fredag den 10. oktober...
Download (1.1 MB)
Haughus Gods...
9/10 - 2025 Kultur
Der er steder, man...
Download (0.7 MB)
Skyldfølelse gør os...
9/10 - 2025 Sjæl & psyke
Kan følelsen af skyld...
Download (1.3 MB)
Horoskoper v. Adrian Ross...
30/09 - 2025 Spiritualitet
Klik ind og læs...
Download (0.4 MB)
Forside / Nyheder / 

Nyheder


Naturens spisekammer

25.11.2011

For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter - og hjemme i køkkenet fremtrylle de skønneste safter og sirupper, chutneyer og marmelader, kryddersmør og kryddersnapse, urteteer og supper.

Der vokser sunde og spiselige lækkerier overalt, som kan give et frisk pust til den daglige madlavning - og som er helt gratis! Og så er en udflugt i naturens spisekammer simpelthen god mentalhygiejne.

For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter, urter, bær, frugter, rødder, nødder, svampe, bark - og hjemme i køkkenet fremtryller den lige så passionerede kok de skønneste safter og sirupper, chutneyer og marmelader, kryddersmør og kryddersnapse, urteteer og supper.

Bogen fokuserer på spiselige ting, der er nemme at finde mange steder, og som ikke kan forveksles med uspiselige eller giftige planter. Det er et opslagsværk, der går fra birk og brombær over hyld og kvan og til skovsyre og violer. En oversigtskalender viser, hvornår det er sæson for naturens gastronomiske godbidder, og der er tips om udstyr til indsamling og om hvordan du får de gode sager bragt vel hjem i køkkenet.

En smukt illustreret, anderledes og meget inspirerende kogebog med masser af spændende og gennemprøvede opskrifter.

 

Titel: Naturens spisekammer - Saml og tilbered gratis råvarer fra den vilde natur
Forfatter: Anette Eckmann
Fotograf: Bjarni B. Jacobsen
Forlag: Politikens Forlag

Bestilling: <a href="http://clk.tradedoubler.com/click?p=197229&a=2110481&g=0&url=http://www.adlibris.com/dk/product.aspx?isbn=8756796463" target="_blank">Bestil bogen her.</a>

 



RSS

KG RSS
Caramel Apple Day: En...
11/10 - 2025 Efterår
Globaliseringen har...
Download (0.5 MB)
Er dit hjem...
11/10 - 2025 Sundhed
Skimmelsvamp er en lille...
Download (0.3 MB)
DIY: Stemningsfulde...
11/10 - 2025 Efterår
Efteråret spreder et...
Download (0.2 MB)
Julemarked på Haughus...
11/10 - 2025 Julemarkeder
På Haughus Gods i...
Download (0.7 MB)
Ristede kastanjer...
10/10 - 2025 Opskrifter & råvarer
Ristede kastanjer er en...
Download (0.4 MB)
Efterårsferie 2025: De...
10/10 - 2025 Efterår
Efterårsferien står for...
Download (0.7 MB)
Udforsk Københavns...
10/10 - 2025 Efterår
Fredag den 10. oktober...
Download (1.1 MB)
Haughus Gods...
9/10 - 2025 Kultur
Der er steder, man...
Download (0.7 MB)
Skyldfølelse gør os...
9/10 - 2025 Sjæl & psyke
Kan følelsen af skyld...
Download (1.3 MB)
Horoskoper v. Adrian Ross...
30/09 - 2025 Spiritualitet
Klik ind og læs...
Download (0.4 MB)