Produkter

Kalender

Behandlere

Nyheder

09.12.2011

Intimt og inderligt

Hvornår har du sidst haft inderlig og sanselig elskov med din partner?

28.10.2012

Depressioner

Kan kost og livsstilsændringer forebygge og måske endda lindre depressioner?

28.05.2012

Meditation og velvære i Thailand

Når thailænderne er så venlige og harmoniske, skyldes det ikke kun deres kultur men også, at...

Bøger

03.06.2012

Kom godt i gang med Feng Shui

10 trin til hvordan du let indretter dit hjem.

05.08.2013

Meridianlære & akupunktur

- den kinesiske grundbog

05.08.2013

Fundamentet i kinesisk medicin

Forfatter: Giovanni MaciociaSideantal: 506Sprog: DanskISBN-13: 9788792041012Indbinding: Indbundet

Forside / Bøger

Naturens spisekammer

25.11.2011

For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter - og hjemme i køkkenet fremtrylle de skønneste safter og sirupper, chutneyer og marmelader, kryddersmør og kryddersnapse, urteteer og supper.

Der vokser sunde og spiselige lækkerier overalt, som kan give et frisk pust til den daglige madlavning - og som er helt gratis! Og så er en udflugt i naturens spisekammer simpelthen god mentalhygiejne.

For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter, urter, bær, frugter, rødder, nødder, svampe, bark - og hjemme i køkkenet fremtryller den lige så passionerede kok de skønneste safter og sirupper, chutneyer og marmelader, kryddersmør og kryddersnapse, urteteer og supper.

Bogen fokuserer på spiselige ting, der er nemme at finde mange steder, og som ikke kan forveksles med uspiselige eller giftige planter. Det er et opslagsværk, der går fra birk og brombær over hyld og kvan og til skovsyre og violer. En oversigtskalender viser, hvornår det er sæson for naturens gastronomiske godbidder, og der er tips om udstyr til indsamling og om hvordan du får de gode sager bragt vel hjem i køkkenet.

En smukt illustreret, anderledes og meget inspirerende kogebog med masser af spændende og gennemprøvede opskrifter.

 

Titel: Naturens spisekammer - Saml og tilbered gratis råvarer fra den vilde natur
Forfatter: Anette Eckmann
Fotograf: Bjarni B. Jacobsen
Forlag: Politikens Forlag

Bestilling: <a href="http://clk.tradedoubler.com/click?p=197229&a=2110481&g=0&url=http://www.adlibris.com/dk/product.aspx?isbn=8756796463" target="_blank">Bestil bogen her.</a>

 



Gemmer din stemme...
Endnu ikke bedømt. Du kan være den første!
Klik på en af stjernerne for at afgive din stemme

RSS

KG RSS
Rabarbertid...
16/05 - 2025 Forår
Sæsonens rabarber er den...
Download (0.2 MB)
Når sneglebekæmpelse...
16/05 - 2025 Haven & altanen
De seneste år har danske...
Download (0.3 MB)
Stor undersøgelse...
16/05 - 2025 Sundhed
Er skærme og teknologi...
Download (0.2 MB)
Forebyggelse af stress og...
16/05 - 2025 Sjæl & psyke
Det lyder enkelt, men...
Download (0.2 MB)
Rabarberkompot – sødt...
16/05 - 2025 Opskrifter & råvarer
Rabarber er måske...
Download (0.2 MB)
Rabarbercrumble opskrift
16/05 - 2025 Opskrifter & råvarer
Ingen kager slår...
Download (0.2 MB)
Hjemmebagte varme...
15/05 - 2025 Forår
Fredag den 16. maj er det...
Download (0.3 MB)
Cheesecake med lime...
15/05 - 2025 Opskrifter & råvarer
Har du smag for...
Download (0.2 MB)
Ny forskning: Kvinder har...
14/05 - 2025 Sundhed
Kan te og en håndfuld...
Download (0.2 MB)
Moden 2025: 12 styles...
12/05 - 2025 Stil & mode
Sommermoden 2025 byder...
Download (0.2 MB)