Flere nyheder

Affogato - Italiensk...
15/11 - 2018
Hvis du er glad for...
Camilla Plums...
14/11 - 2018
Find julestemmningen frem...
Julekollektion: Kähler...
14/11 - 2018
Denne jul har Kähler...
Adventskransen - 18...
13/11 - 2018
Romantisk med fine...
Julekollektionen House...
13/11 - 2018
Med huset pyntet med...
Klæd dig på i den...
13/11 - 2018
Røde Kors inviterer...
20 fine julesmåting
13/11 - 2018
Fine, små stemningsfulde...
Mange på 65+ får for...
13/11 - 2018
Folk over 65 år har brug...
Julekollektion: ferm...
12/11 - 2018
Julen hos ferm LIVING...
Må man gerne tage gran...
11/11 - 2018
Agern, kviste, blade...
Forside / Nyheder / 

Nyheder


Syndigt sød men kernesund

28.05.2012

Sødestoffet i Stevia er for nylig blevet godkendt som levnedsmiddel i EU, og Stevia-produkter kan nu frit sælges i Danmark. Denne bog imødekommer et voksende behov for oplysning om Stevia og Stevia-produkter og rummer en mængde opskrifter og værdifulde tips.

Stevia er en plante, der oprindelig stammer fra Colombia. Den søder uden kalorier, har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af immunsystemet. Derfor er Stevia også ideel ved overvægt, diabetes og neurodermitis. 

De lande, der har haft godkendt Stevia i årtier, har kun de bedste erfaringer.

I Japan er nu mere end 40 procent af de anvendte sødestoffer Stevia-produkter.

Stevia er et kaloriefrit, naturligt sødemiddel velegnet til diabetikere og til alle, der vil tabe sig og leve sundere. Især for børn, der endnu mere end de voksne er udsat for et for højt sukkerforbrug, er Stevia ideelt, idet det heller ikke skader tænderne.

Barbara Simonsohn´s bog giver detaljerede oplysninger om historie, forskning, medicin og brug af erfaringerne i andre lande, men den rummer også en opskriftsamling, der viser læseren, hvordan det er muligt at anvende Stevia i den daglige madlavning. 

 

Forfatter: Barbara Simonsohn
Forlag: Sphinx

Bestilling: Bestil bogen online