Flere nyheder

Tortilla - Spansk...
19/09 - 2018
Sundt, lækkert og let...
Gummistøvler - cool og...
17/09 - 2018
Med udsigt til måneder...
Skjult saltbombe i dyrt...
7/09 - 2018
Vi spiser alt for meget...
Sukkersyge er værre...
7/09 - 2018
Ny forskning fra...
Parterapeut: Derfor lyver...
7/09 - 2018
Der er så meget prestige...
Guide til Æblets Dag...
7/09 - 2018
Der er travlhed p...
Ras el hanout - Smagen af...
7/09 - 2018
Med ras el hanout får...
Har du æbler tilovers?
7/09 - 2018
Tonsvis af æbler i...
Nordisk og fransk...
7/09 - 2018
Den franske-nordiske...
10 aktiviteter i...
7/09 - 2018
Vidste du, at et godt...
Forside / Nyheder / 

Nyheder


Syndigt sød men kernesund

28.05.2012

Sødestoffet i Stevia er for nylig blevet godkendt som levnedsmiddel i EU, og Stevia-produkter kan nu frit sælges i Danmark. Denne bog imødekommer et voksende behov for oplysning om Stevia og Stevia-produkter og rummer en mængde opskrifter og værdifulde tips.

Stevia er en plante, der oprindelig stammer fra Colombia. Den søder uden kalorier, har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af immunsystemet. Derfor er Stevia også ideel ved overvægt, diabetes og neurodermitis. 

De lande, der har haft godkendt Stevia i årtier, har kun de bedste erfaringer.

I Japan er nu mere end 40 procent af de anvendte sødestoffer Stevia-produkter.

Stevia er et kaloriefrit, naturligt sødemiddel velegnet til diabetikere og til alle, der vil tabe sig og leve sundere. Især for børn, der endnu mere end de voksne er udsat for et for højt sukkerforbrug, er Stevia ideelt, idet det heller ikke skader tænderne.

Barbara Simonsohn´s bog giver detaljerede oplysninger om historie, forskning, medicin og brug af erfaringerne i andre lande, men den rummer også en opskriftsamling, der viser læseren, hvordan det er muligt at anvende Stevia i den daglige madlavning. 

 

Forfatter: Barbara Simonsohn
Forlag: Sphinx

Bestilling: Bestil bogen online