Flere nyheder

'I Feel Pretty' med Amy...
24/05 - 2018
Den amerikanske...
MIT HJEM er MIT SLOT...
16/05 - 2018
Fra fredag den 1. til...
Ny viden: Sund og slank...
16/05 - 2018
Ny analyse fra DTU...
Syrener - Sådan varer de...
15/05 - 2018
Selvom der findes en...
Livsstilsmesser 2018
14/05 - 2018
Der er masser af...
Rabarberkompot
10/05 - 2018
Rabarber er måske...
Vin i varmen
9/05 - 2018
Når sommersolen...
Mange mangler viden om...
8/05 - 2018
Kan sommersol og saltvand...
Diskrimineret p...
7/05 - 2018
Fordomme florerer og er...
Mors Dag rosen-kager
7/05 - 2018
Hvis mor skal have...
Forside / Nyheder / 

Nyheder


Syndigt sød men kernesund

28.05.2012

Sødestoffet i Stevia er for nylig blevet godkendt som levnedsmiddel i EU, og Stevia-produkter kan nu frit sælges i Danmark. Denne bog imødekommer et voksende behov for oplysning om Stevia og Stevia-produkter og rummer en mængde opskrifter og værdifulde tips.

Stevia er en plante, der oprindelig stammer fra Colombia. Den søder uden kalorier, har ingen bivirkninger og giver vigtige mineraler og vitaminer til styrkelse af immunsystemet. Derfor er Stevia også ideel ved overvægt, diabetes og neurodermitis. 

De lande, der har haft godkendt Stevia i årtier, har kun de bedste erfaringer.

I Japan er nu mere end 40 procent af de anvendte sødestoffer Stevia-produkter.

Stevia er et kaloriefrit, naturligt sødemiddel velegnet til diabetikere og til alle, der vil tabe sig og leve sundere. Især for børn, der endnu mere end de voksne er udsat for et for højt sukkerforbrug, er Stevia ideelt, idet det heller ikke skader tænderne.

Barbara Simonsohn´s bog giver detaljerede oplysninger om historie, forskning, medicin og brug af erfaringerne i andre lande, men den rummer også en opskriftsamling, der viser læseren, hvordan det er muligt at anvende Stevia i den daglige madlavning. 

 

Forfatter: Barbara Simonsohn
Forlag: Sphinx

Bestilling: Bestil bogen online